Trainers freerunnen

Naam:                  Luuk de Vos
Instagram:          @luukdevos94
Functie:               Coach/Instructeur/Coördinator
Leeftijd:              25

Mijn ambitie in het communiceren van de juiste mentaliteit en de juiste (fysieke) vaardigheden binnen freerunning heeft vanaf de start dat ik in aanraking kwam met de discipline een belangrijke rol gespeeld. Freerunning een zeldzame tact van sport hierdoor is het erg belangrijk dat deze manier van bewegen en de mentaliteit die daar bij komt kijken gekoesterd wordt en op de juiste manier wordt overgedragen naar de volgende generatie. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar de uitdaging om dit voor ieder individu zowel mentaal als fysiek mogelijk te maken, hier haal ik na al die tijd (ik doe dit al 12 jaar) nog steeds veel energie/voldoening uit.

Naam:                  Jorn Langen
Instagram:          @jorn_langen
Functie:               Coach/Instructeur
Leeftijd:              19

Uit het lesgeven haal ik veel energie en haal er ook veel voldoening uit. Vooral wanneer kids plezier hebben in het verleggen van hun grenzen, hier probeer ik dan ook altijd passend op in te spelen ter behoefte van de individuele deelnemer. Daarnaast probeer ook zoveel mogelijk te ondersteunen in de ontwikkeling m.b.t. creativiteit, vindingrijkheid, en mentale/sociale aspecten binnen het freerunnen.

Naam:                  Kevin Geurtsen
Instagram:          @kevingeurtsen
Functie:               Coach/Instructeur
Leeftijd:              23

De reden voor mij dat het lesgeven na zo’n lange tijd nog steeds voldoening geeft, is het feit dat ik een significante bijdrage kan leveren aan zowel de fysieke als mentale vaardigheden van kinderen. Ik probeer kinderen niet alleen de technische skills van freerunning aan te leren, maar focus ook op het mentale aspect, het overwinnen van angsten en het vertrouwen op hun vaardigheden bij het maken van sprongen en salto’s.